e-mail: g.chardakliev@gmail.com 
гр.Варна, ул."Орлово гнездо" 51 ДЪРВЕНА ДОГРАМА

Двуслойна дървена дограма със стъклопакет - произвежда се от висококачествена широколистна и иглолистна дървесина- смърч, бял бор, дъб и др. Изработват се дървени прозорци с едноосово и двуосово отваряне, оберлихт, плъзгащо отваряне и тип “хармоника”. Окомплектова се по желание на клиента с подпрозоречни дъски, первази и капаци (жалузи).
Дървото като материал се характеризира с голяма издържливост и дава възможност за изпълнение на най-разнообразни нестандартни размери, решения и форми - сводове, овали, триъгълници и др.
Съвременният дизайн придава луксозен вид на дървената дограма и улеснява нейното почистване и поддръжка.

       


ЗА НАС

"Чардаклиев интериор" е на пазара от 1994г., но нашата история може да се проследи поне 20 години преди това с обекти като комплекс "Елена", СБА-София, читалището и операта в Благоевград, художествената галерия във Велико Търново, паметникът в с.Гложене - Тетевенско.
Сред по-новите ни обекти са банки, хотели, заведения, офиси и множество части обекти.
Наш предпочитан материал за работа е естественото дърво, защото там личи истинският майсторлък.

"Чардаклиев интериор" предлага разходка по черноморското крайбрежие и незабравими преживявания на борда на кораб "Младена".
РАБОТИЛНИЦАТА


Производствената база на фирмата, локализирана в района на Зеленчукова борса - Варна, е оборудвана с всички дървооброботващи машини, необходими за ежедневните ни дейности.
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Име:       
E-mail:    
Относно: 

© 2018, "Чардаклиев интериор" ЕТ
Created by X-Digital