e-mail: g.chardakliev@gmail.com 
гр.Варна, ул."Орлово гнездо" 51 ДЪРВЕНИ ВРАТИ

Нашата цел е да предостави на своите частни клиенти и на строителния бранш богата колекция от врати, изработени в изискан стил, с изключително качество и модерен дизайн. Продуктовата листа включва входни и интериорни дървени врати от първокласен материал, в това число и дизайнерски врати - резбовани и с витражи. Витражите са познати сред българските ценители от древността. Те се изработват по уникална технология, която позволява да се постигнат ефекти, превръщащи витражите в неподражаеми произведения на изкуството, заемащи своето място в домашния и обществен интериор. Собствената производствена база обезпечава изпълнение на поетите ангажименти при спазване на договорените срокове.

       


ЗА НАС

"Чардаклиев интериор" е на пазара от 1994г., но нашата история може да се проследи поне 20 години преди това с обекти като комплекс "Елена", СБА-София, читалището и операта в Благоевград, художествената галерия във Велико Търново, паметникът в с.Гложене - Тетевенско.
Сред по-новите ни обекти са банки, хотели, заведения, офиси и множество части обекти.
Наш предпочитан материал за работа е естественото дърво, защото там личи истинският майсторлък.

"Чардаклиев интериор" предлага разходка по черноморското крайбрежие и незабравими преживявания на борда на кораб "Младена".
РАБОТИЛНИЦАТА


Производствената база на фирмата, локализирана в района на Зеленчукова борса - Варна, е оборудвана с всички дървооброботващи машини, необходими за ежедневните ни дейности.
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Име:       
E-mail:    
Относно: 

© 2018, "Чардаклиев интериор" ЕТ
Created by X-Digital